افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا
سرخط خبرها

لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

  • کد خبر: ۱۱۶۲۳۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند
معاون اداره سلامت دام‌پزشکی خراسان رضوی گفت: دامی که کشتار می‌شود، حتما باید ۲۴ ساعت لاشه و آلایشش شامل دل، جگر و... را در دمای پیش‌سرد بین ۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد قرار داد.

طنین همتی | شهرآرانیوز، دکتر محمود قربان‌زاده، معاون سلامت بهداشت اداره کل دام‌پزشکی خراسان رضوی، با بیان این مطلب گفت: پس ذبح دام و قرارگفتن لاشه و تمامی اعضای بدن دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای پیش‌سرد، اگر دام مشکوک به بیماری باشد که تشخیص داده نشده در این ۲۴ ساعت با تولید اسیدی که در لاشه دام تولید می‌شود، گوشت سالم‌سازی می‌شود.


به گفته وی، بهترین کاری که شهروندان در آستانه عید قربان انجام می‌دهند، این است که دام را در کشتارگاه کشتار کنند و در پیش‌سرد کشتارگاه‌ها بگذارند و روز بعد برای تقسیم و قطعه‌بندی آن اقدام کنند. در غیر این صورت لاشه را در سلفون و در طبقات مجزا به‌طوری که قطعات روی هم قرار نگیرد، در دمای یخچال به مدت ۲۴ ساعت بگذارند.


وی تأکید کرد: بعضی شهروندان عادت دارند جگر گوسفند را بعد از ذبح دام پخت و بلافاصه مصرف کنند. اگر لاشه گوشت حاوی ویروس تب کریمه کنگو باشد، با پخت هم از بین نمی‌رود.


معاون سلامت و بهداشت این اداره کل گفت: در آستانه عید قربان و افزایش قربانی‌کردن دام ۱۷۶ اکیپ شامل ۸۷ دام‌پزشک، ۱۷۷ بازرس بهداشتی و ۳۴ ناظر شرعی در این گروه‌ها حضور دارند. تلفن چهاررقمی ۱۵۱۲ دام‌پزشکی استان پاسخگوی سؤالات شهروندان است. همچنین در مؤسسه صنعتی گوشت مشهد بدون حضور افراد گوشت را برایشان کشتار و پیش‌سرد می‌کنند و روز بعد در محل‌های تعیین‌شده شهروندان گوشت قطعه‌بندی‌شده خود را تحویل می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->