حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود
سرخط خبرها

لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

  • کد خبر: ۱۱۶۲۳۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند
معاون اداره سلامت دام‌پزشکی خراسان رضوی گفت: دامی که کشتار می‌شود، حتما باید ۲۴ ساعت لاشه و آلایشش شامل دل، جگر و... را در دمای پیش‌سرد بین ۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد قرار داد.

طنین همتی | شهرآرانیوز، دکتر محمود قربان‌زاده، معاون سلامت بهداشت اداره کل دام‌پزشکی خراسان رضوی، با بیان این مطلب گفت: پس ذبح دام و قرارگفتن لاشه و تمامی اعضای بدن دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای پیش‌سرد، اگر دام مشکوک به بیماری باشد که تشخیص داده نشده در این ۲۴ ساعت با تولید اسیدی که در لاشه دام تولید می‌شود، گوشت سالم‌سازی می‌شود.


به گفته وی، بهترین کاری که شهروندان در آستانه عید قربان انجام می‌دهند، این است که دام را در کشتارگاه کشتار کنند و در پیش‌سرد کشتارگاه‌ها بگذارند و روز بعد برای تقسیم و قطعه‌بندی آن اقدام کنند. در غیر این صورت لاشه را در سلفون و در طبقات مجزا به‌طوری که قطعات روی هم قرار نگیرد، در دمای یخچال به مدت ۲۴ ساعت بگذارند.


وی تأکید کرد: بعضی شهروندان عادت دارند جگر گوسفند را بعد از ذبح دام پخت و بلافاصه مصرف کنند. اگر لاشه گوشت حاوی ویروس تب کریمه کنگو باشد، با پخت هم از بین نمی‌رود.


معاون سلامت و بهداشت این اداره کل گفت: در آستانه عید قربان و افزایش قربانی‌کردن دام ۱۷۶ اکیپ شامل ۸۷ دام‌پزشک، ۱۷۷ بازرس بهداشتی و ۳۴ ناظر شرعی در این گروه‌ها حضور دارند. تلفن چهاررقمی ۱۵۱۲ دام‌پزشکی استان پاسخگوی سؤالات شهروندان است. همچنین در مؤسسه صنعتی گوشت مشهد بدون حضور افراد گوشت را برایشان کشتار و پیش‌سرد می‌کنند و روز بعد در محل‌های تعیین‌شده شهروندان گوشت قطعه‌بندی‌شده خود را تحویل می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->