گزارشی از مشکلات جدی معیشتی و شغلی تاکسی‌رانان مشهدی | خواسته‌ها و گلایه‌های رانندگان تاکسی اقدام اورژانسی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حاشیه شهر مشهد ویدئو| اظهارات ظریف درباره موضوع حجاب و حقوق بشر در گفت‌وگو با سی.ان.ان انتصاب مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل‌رسانه شهرداری و مدیر منطقه سه شهرداری مشهدمقدس برگزاری نشست هم‌اندیشی بین دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام چراغ برات جانمایی و نصب ۳۳ نمایشگر شهری در مشهد پویش شمس، آموزش نکات بهداشتی و سلامتی زنان و کودکان به بانوان محلات حاشیه شهر مشهد + ویدئو هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۳ بهمن ۱۴۰۳) بازدید استاندار خراسان رضوی از سد شوریجه و تصفیه‌خانه‌های شماره ۷ و التیمور مشهد (۲ بهمن ۱۴۰۳) مهم‌ترین پروژه ایمن‌سازی رانندگی در بولوار وکیل‌آباد مشهد در حال اتمام است مدیر اجرایی مراکز معاینه فنی خودرو مشهد: ۲۰ درصد خودرو‌های زیر چهار سال در مرحله نخست معاینه فنی رد شدند آغاز رنگ‌آمیزی جداول طرح استقبال از بهار ۱۴۰۴ از ۴ بهمن‌ماه در مشهد افزایش ۲ برابری توفقگاه‌های ناوگان باری سنگین در ششمین دوره مدیریت شهری مشهد عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد: ۶۰ درصد پروژه سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای شهر مشهد، تا پایان ۱۴۰۳ تکمیل می‌شود ارجاع ۷۹۱ مورد کشتار غیربهداشتی به مراجع قضایی در خراسان رضوی طی ۹ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ سامان‌دهی کرانه کشف‌رود مشهد با احداث بوم‌پارک مسئول مرکز پالایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهر مشهد: سالانه ۲۵۰ هزار تن انواع آلاینده هوا در شهر مشهد منتشر می‌شود سهم ۶۴ درصدی منابع متحرک از آلاینده‌های محیط زیست مشهد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: توجه ویژه به هوشمندسازی و تحقق شهر هوشمند در مشهد
سرخط خبرها

لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند

  • کد خبر: ۱۱۶۲۳۴
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
لاشه و آلایش گوشت باید تا ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه قرار بگیرد | شهروندان شیوع بیماری تب کریمه کنگو را جدی بگیرند
معاون اداره سلامت دام‌پزشکی خراسان رضوی گفت: دامی که کشتار می‌شود، حتما باید ۲۴ ساعت لاشه و آلایشش شامل دل، جگر و... را در دمای پیش‌سرد بین ۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد قرار داد.

طنین همتی | شهرآرانیوز، دکتر محمود قربان‌زاده، معاون سلامت بهداشت اداره کل دام‌پزشکی خراسان رضوی، با بیان این مطلب گفت: پس ذبح دام و قرارگفتن لاشه و تمامی اعضای بدن دام به مدت ۲۴ ساعت در دمای پیش‌سرد، اگر دام مشکوک به بیماری باشد که تشخیص داده نشده در این ۲۴ ساعت با تولید اسیدی که در لاشه دام تولید می‌شود، گوشت سالم‌سازی می‌شود.


به گفته وی، بهترین کاری که شهروندان در آستانه عید قربان انجام می‌دهند، این است که دام را در کشتارگاه کشتار کنند و در پیش‌سرد کشتارگاه‌ها بگذارند و روز بعد برای تقسیم و قطعه‌بندی آن اقدام کنند. در غیر این صورت لاشه را در سلفون و در طبقات مجزا به‌طوری که قطعات روی هم قرار نگیرد، در دمای یخچال به مدت ۲۴ ساعت بگذارند.


وی تأکید کرد: بعضی شهروندان عادت دارند جگر گوسفند را بعد از ذبح دام پخت و بلافاصه مصرف کنند. اگر لاشه گوشت حاوی ویروس تب کریمه کنگو باشد، با پخت هم از بین نمی‌رود.


معاون سلامت و بهداشت این اداره کل گفت: در آستانه عید قربان و افزایش قربانی‌کردن دام ۱۷۶ اکیپ شامل ۸۷ دام‌پزشک، ۱۷۷ بازرس بهداشتی و ۳۴ ناظر شرعی در این گروه‌ها حضور دارند. تلفن چهاررقمی ۱۵۱۲ دام‌پزشکی استان پاسخگوی سؤالات شهروندان است. همچنین در مؤسسه صنعتی گوشت مشهد بدون حضور افراد گوشت را برایشان کشتار و پیش‌سرد می‌کنند و روز بعد در محل‌های تعیین‌شده شهروندان گوشت قطعه‌بندی‌شده خود را تحویل می‌گیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->